perjantai 4. maaliskuuta 2016

Maaliskuun alun kiireitä


”Vapaalla” ollessa ei aika tuodellakaan tule pitkäksi, sillä ohjelmaa riittää. Tiistaina vein Hannun heti aamusta labraan ja töihin, sitten ajoin Lohjalle lapsenvahdiksi. Kuskasin isommat lapset kouluun, Suvin lähtiessä töihin jäin Noelin kanssa leikkimään legoilla. Poika sai itkuraivarin ja kirkui väsymystä/nälkää/äidin ikävää. Ei kelvannut ruoka, ei kelvannut päiväunet sisällä. Vasta, kun otin esille ulkovaatteet, hän rauhoittui ja osallistui sopuisasti pukemiseen. Ei ehditty rattailla kuin parisataa metriä, kun Noel jo nukkui. Nukkuikin niin pitkään, että lounas jäi välin. Nappasin pullapussin mukaani ja lähdimme hakemaan Onnia ja Ilonaa koulusta. Matkalla Noel heräsi, mutta korvapuustit eivät kelvanneet. Mikä siinä on, että pojat ovat pienestä pitäen niin poikia? Kaikki isot kuorma-autot, työkoneet ja tukkirekat herättävät heti huomion, niin oli Onninkin kohdalla tämän ollessa 1-2 vuotias. Ehdimme keinua hetken koulun pihalla ennen kuin Ilona ja Onni päättivät koulupäivänsä. Noel nauroi ääneen, kun sisko hassutteli tämän kanssa. Kävelimme kotiin, jonne Suvi ja Samikin tulivat töistä. Jätin oman lounaani väliin ja ajoin Virekotiin katsomaan äitiä. Sieltä olikin kiire hakemaan Hannua töistä, että tämä sai auton ja pääsi bänditreeneihin.

Keskiviikkona olin päättänyt siivota, välillä kipaisin kaupassa ja tein ruokaa. Sää oli mainio mattojen tuulettamiseen ja pyykkien kuivattamiseen ulkona. Illalla vielä vauhdikas tanssitunti.

Torstaina tein kävelylenkin Tikkurilaan ja kävin Bio Grandin matineanäytännössä katsomassa ”45 vuotta” –elokuvan. Perjantaina ajattelin pitää ”vapaapäivän”, mutta koska Ami on mahdollisesti tulossa meille yökylään heti reissun jälkeen, siivosin vielä yläkerrankin. Kodin tekstiilit ovat jo pääosin vaihtuneet punaisista vaaleisiin, vielä pitää vaihtaa keittiön verhot. Sohvassa taidan pitää punaiset päälliset alkukesään asti. Lauantaina poikkesimme kylätoimikunnan talviriehassa, kävimme Jumbossa farkkuostoksilla (nyt on minullakin timantteja takamuksessa) ja Tamarinissa lounaalla.

Viikonlopun aikana alkoi takahammasta kolottaa, sekin on saatava kuntoon ennen matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti