sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Keväinen mummuviikonloppu

Souvlaki, Tikkurila
Anneli pyysi minua tuomaan kevään mukanani Lontoosta ja niin teinkin. Onni viestitti heti perjantaiaamuna ja kyseli viikonlopun suunnitelmistamme. Ajoin iltapäivällä Lohjalle, kävin äidin luona ja hain Onnin kyytiini. Illalla teimme jauheliha-paputortilloja ja pelasimme Skip-Bota.

Lauantaina menimme katsomaan "Tyttö nimeltä Varpu" -elokuvan, sen jälkeen söimme Souvlaki-ravintolassa hyvät giros pitat. Pokémon-lenkki venyi parituntiseksi, kun kävelimme ympäri asuinaluettamme. Onni halusi poiketa katsomaan metsässä olevaa siltaa, jolta Sofia (tai Ilona) kerran putosi jorpakkoon. Hän hämmästyi sitä, kuinka pieni silta on. Silta ei suinkaan ole kutistunut, vaan Onni on itse kasvanut isommaksi. Hänellä taitaa olla Sofiaa ikävä, kun hän aina suunnittelee, mitä teemme yhdessä sitten, kun Sofiakin on kanssamme.

Jäätelökahvien jälkeen odotimme illan pimenemistä ja tein Onnin kanssa sunnuntain ruuan valmiiksi. Hannu sytytti takapihalle nuotion ja grillasimme makkarat kuuman kaakaon seuraksi. Skip-Bo -pelien jälkeen katsoimme vielä Putouksen finaalin.

Sunnuntaina korttipelit jatkuivat. Kotiväki haki Onnin mukaansa, ennen kuin ehdimme lähteä uudelle Pokémon-lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti