lauantai 23. kesäkuuta 2018

Sisaruksellista juhannusta Raaseporissa


Kaikki neljä sisarusta tapasimme pitkästä aikaa, kun saimme kutsun juhannuksen viettoon Amin ja Roksun mökille Raaseporiin. Tuulisessa säässä ajoimme 51:stä kohti Inkoota, illan tullen tuuli tyyntyi vähän, mutta hyttysistä ei ollut edelleenkään haittaa. 

Oli niin lämmintä, että istuimme koko päivän ulkona. Lounaaksi savukalaa ja uusia perunoita, välillä pullakahvit ja illan tullen söimme grilliherkkuja.


Naapuripelto on vuokrattu jollekin hevosten omistajalle. Hevoset uskalsivat tulla lähelle ja pääsimme taputtamaan niitä. Ne rouskuttivat pellolta todellista nyhtökauraa.

Roksu ja Timo keskittyivät jalkapalloon, sillä aikaa me saunoimme Hannun kanssa kaikessa rauhassa. Piruuttamme puimme päällemme punaiset t-paidat, Hannu Albania-paidan ja minä Força Portugalin. Sunnuntaina oli vuorossa hidas aamiainen, sekin ulkona. Puolenpäivän jälkeen ajoimme Timo kyydissämme Lohjalle. Kävimme katsomassa äitiä ja Suvilla piirakkakahvilla, ennen kuin kurvasimme Puistolaan, josta pikkuveli jatkoi junalla keskustaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti