lauantai 28. heinäkuuta 2018

Salo - Billnäs - Karjaa - Lohja

Herb Ritts "In Full Light" -näyttely
Herb Ritts; Madonna "True Blue" LP
Silja Selonen "Hear-the-Code" 2018
Silja Selonen
Kaivoimme Hondan tallista ulos tuulettumaan ja suuntasimme sillä vanhaa Turuntietä pitkin Saloon. Sää oli puolipilvinen ja tuulinen, tiellä ei kovin paljon motoristeja näkynyt. Salossa halusin käydä ensin Veturitallissa katsomassa Herb Rittsin (1952-2002) valokuvanäyttelyn. Upeat kuvat katsottuani kapusin vielä vinttiin, jossa oli esillä Silja Selosen herkkiä taideteoksia. Teimme Annan ja Sofian kanssa treffit Ravintola Oliviaan, jonka terassilla söimme tuhdin lounaan. Meidän oli pakko turvautua dogibagiin, kun pizzat olivat niin isot.

Billnäs
Billnäs
Billnäs
Halusin käydä pitkästä aikaa Billnäsissä, siellä oli rauhallista ja kaunista, kuten aina. Veryttelimme puutuneita jalkoja (ja korvia), kävimme Rakennusapteekin pihalla, mutta se oli mennyt kiinni jo kahdelta. Jatkoimme matkaa Karjaan keskustaan, jonne on siirretty Faces Etnofestivaalit. Ei kuulunut ei näkynyt, ainoat etniset olivat jotkut paikalliset asukkaat. Ajoimme Virkkalaan katsomaan äitiä. Siellä oli juuri päivällisaika, syötin hänet ja juotin monta lasillista mehua, ennen kuin menimme pihalle syömään viinimarjoja ja karviaisia.

Ajoimme Veikkolan kautta kotiin, naapurin pikkutytöt tulivat heti tervehtimään. Juuri, kun illalla sain läppärin ja kuoharin siirrettyä terassille, nousi kova tuuli, alkoi ukkostaa ja satoi hetken rankasti. Pakenimme sisälle odottamaan ukkoskuuron ohimenoa. Se loppuikin lyhyeen ja kuten George "the best" Michael levyllään laulaa: "Let's go outside!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti