sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Hemmottelulomanen Tallinnassa

Karja Kelder
Varasimme Vikingin kautta hotellipaketin Tallinnaan ja houkuttelimme (helposti) Mirjan ja Masan mukaamme. Menomatkalla opetimme heille SkipBon. Liiankin hyvin, sillä Masa voitti ensimmäisen erän. Majoituimme Hotel Centraliin ja lähdimme vanhaan kaupunkiin ja tuttuun Karja Kelderiin lounaalle. Poikkesimme Valli Baariin glögeille, ennen kuin palasimme Rotermann-kortteliin ja hotelliin päikkäreille.


Platz Restoran
Siestan jälkeen kutsuimme naapurit huoneeseemme aperitiiveille ja kävelimme läheiseen Platz Restoraniin. Viihtyisä ravintola hyvällä sijainnilla, ruualle emme antaneet aivan täysiä pisteitä.

Reval Cafe
Ilmeisesti eräs nuhainen pieni tonttupoika (joka kertoi, ettei halua enää kasvaa) tartutti minulle flunssan, sillä heräsin maanantaina kurkku kipeänä. Olimme molemmat varanneet jalkahoidon ja erinomaisen hotelliaamiaisen jälkeen kävelin Metropol Beauty Studioon, jossa Olga siloitti jalkapohjani silkinpehmeiksi. Hannun käytyä vuorollaan hoidattamansa jalkansa ehdimme vielä hetken huilia, ennen kuin jätimme laukut säilöön ja poistuimme Centralista.

Pulcinella
Vettä tihuutti koko maanantain, joten ulkona ei kukaan halunnut kuluttaa aikaa. Menimme istumaan glögeille Reval Cafen mukaville nojatuoleille. Kahvilassa oli runsaasti paikallisia lounaalla, sitä voisi joskus testata. Jatkoimme Pulcinellaan, jossa jaoimme yhteisen antipaston ja tasasimme pizzat. Ilman kesäterassia ravintola on niin huomaamaton, etteivät ystävämme olleet käyneet siellä aiemmin, vaikka alvariinsa ramppaavat Tallinnassa. Haimme laukut, kävelimme satamaan ostoksille ja kotimatka laivalla kului taas korttia lätkien.


Sweetdecor
Sateinen sää jatkui tiistaina, olin niin viluinen, että pysyttelin sisällä koko päivän. Hannu kävi hakemassa takkinsa korjauksesta ja poikkesi samalla Elisabethin konditoriaan. Sain tuliaisiksi ihanan suklaakakun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti