lauantai 18. helmikuuta 2017

Romantica-viikonloppu Tallinnassa

Hotel L'Ermitage
Ehdotin Hannulle viiden euron päiväristeilyä Tallinnaan ja tämä varasi ystävänpäivään vedoten meille Viking Linen Romantica-paketin Hotel L'Ermitagesta. Pakettiin (alk. 55€/hlö) sisältyy laivamatkojen lisäksi hotelli aamiaisineen, kuohari, ruusu, suklaarasia ja kahden ruokalajin illallinen hotellin ravintolassa.

Menomatkalla tutustuimme mukavaan ranskalaispariskuntaan. He olivat kolmannella Suomen-matkallaan ja viettävät muutaman päivän myös Virossa. Juttelimme matkoista ja annoimme suosituksia Tallinnan nähtävyyksistä ja ravintoloista. Vaihdoimme @-osoitteet ja saatoimme heidät hotelliinsa, josta jatkoimme matkaa Selverin kautta omaan hotelliimme.

Pudel Baar
Suunnitelmamme oli käydä lounaalla kadun toisella puolella olevassa Pööbelissä, mutta siellä ruuan saaminen ruuhkasta johtuen olisi kestänyt tunnin verran. Kävelimme Hannun "oikotietä" Telliskiveen, kävimme mainioilla oluilla Pudelissa (joka on viime käynnin jälkeen laajentanut) ja söimme La Tablassa quesadillat.

La Tabla
 Kävelimme vanhan kaupungin kautta takaisin hotelliin pikku huilille ennen illallista.

L'Ermitage
L'Ermitage
Sunnuntai oli pilvinen ja sateisen harmaa. Aamiaisen syötyämme pidimme huoneemme puoleenpäivään asti. Sade lakkasi kun kulutimme aikaa vanhassa kaupungissa ja menimme Frankiin syömään hyvät savupulledpork-hampurilaiset.


Frank
Tämä viikonloppu kului hyvin syöden ja kohtuullisesti juoden. Seuraavasta Tallinnan-reissusta ei ole tietoa, mutta silloin pitää etsiä taas (meille) uusia hotelleja ja ravintoloita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti