perjantai 5. tammikuuta 2018

Uusi vuosi 2018!

Keravanjoki 31.12.2017
Vietimme vuodenvaihteen rauhallisesti, kahdestaan kotona. Hannulla ei ole varaa saada mitään tautitartuntoja ennen leikkausta. Tammikuu tulee kulumaan taas sutjakkaasti töissä käyden. Harmittaa, etten ehdi lainkaan Noelia hoitamaan. Sen sijaan saan hoitaa Hannua hänen kotiuduttuaan Peijaksesta. Hänen toivomuksesta tein perunalaatikkoa ja kalkkunaa.

Ajatukset suuntautuvat kevääseen ja tuleviin reissuihin. Suunnitelmissani on Caminon käveleminen Leónista Santiagoon ja sen jälkeen yhteisen loman viettäminen Portugalissa. Löysin edullisen (75€) TAP:n paluulennon, jonka molemmat ostimme. Toukokuu näyttää olevan suosittua loma-aikaa, joten varasimme majoituksia Portugalista. Vasta myöhemmin huomasin, että olemme Lissabonissa Euroviisujen aikaan! Ihme, että yleensä löysimme noinkin edulliset lennot ja majoituksen (105€/3 vrk). Nyt odottelen Norskin tarjouslentoa Madridiin. Sitten alla olevan matkahaavelistan ensimmäinen kohta alkaakin olla lähellä toteutumista.

Loppiainen tuli ja meni. Ei tarvinnut kantaa kuusta ulos, kun ei meillä ollut edes havuja sisällä. Ensi jouluna voisimme harkita kuusen pystyttämistä terassille, jos tässä mökissä vielä asutaan. Tontut ja muut koristeet saivat poistua vinttikomeroon odottamaan seuraavaa adventtia. Maanantaina pidin vapaapäivän ja kuskasin Hannun Peijakseen lonkkaleikkaukseen. En arvannut lähteä mihinkään kotoa, kun odottelin puhelinsoittoa sairaalasta. Ajankuluksi suunnittelin reitin ja laskin budjetin kevään reissulle, tein myös kartan mahdolliseen Moselin vaellukseen. Illalla en jaksanut enää odottaa, kävelin Peijakseen ja ehdin nähdä Hannun ennen vierailuajan päättymistä. Olihan tuo ihan tolkuissaan.

No niin! Tämän vuoden ensimmäinen matka(suunnitelma) alkaa olla paketissa! Norwegian jatkoi vuodenvaihteen tarjouksia huhtikuulle ja varasin menolennon Madridiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti