keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Hyvää ystävänpäivää!

Olin työasioissa Kaivokadulla ja kävin samalla lounaalla Ravintola Pääpostissa, jossa jälkiruuaksi oli tarjolla Fazerin rapeita viinereitä.

Omalta osaltani työttömän aktiivimallin pakollinen noudattaminen siirtyy taas hetken eteenpäin, kun työsopimustani jatkettiin maaliskuun loppuun. Torstaina oli niin kaunis ilma, että jätin joogat väliin ja lähdin töiden jälkeen metsään tarpomaan lumikengillä. Huvitti, kun Emma-niminen mäyräkoira loikki umpihangessa välillä vain korvat näkyvissä. Pienessä metsässä onnistun aina harhailemaan niin, etten tiedä suunnista enkä juuri metsän reunoistakaan. Tällä kerralla lenkkini päättyi jonkun taloyhtiön takapihalle iltahämärissä, oli nöyrryttävä ja käveltävä maantietä pitkin kotiin. 

Lauantaina oli hieno keli. Käväisimme kylän talviriehassa ja tapasimme Kaisan porukat, ennen kuin minä lähdin lumikenkineni taas eksyilemään lähimetsään. 

Sunnuntaina kävimme äidin luona ja sen jälkeen Meerin synttäreillä. Koolla oli taas lähes koko klaani (sain parhaani mukaan selittää Hannulle, kuka on kuka) ja eläimet; kaksi isoa koiraa ja kaksi kissaa, joista Sulo pysytteli piilossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti