sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Seuraavaa reissua odotellessa...

Maaliskuu menee vielä töitä tehden, mutta pääsiäisen jälkeen voin jo pakata rinkkani ja lentää Madridiin. Tarkoituksena jatkaa viime keväistä vaellustani Leónista Santiagoon saakka aloitin suunnittelun takaperin, kun löysin TAP:in edullisen paluulennon Lissabonista kotiin. Laskin, miten paljon aikaa vietämme yhdessä (Portugalissa) ja miten monta päivää tarvitsen vaellukseen ja sen jälkeiseen palautumiseen Espanjassa. Odottelin Norwegianin tarjouksia ja varasin menolennon Madridiin. 

Viime kevään vaelluksen jälkeen ostin isommat vaelluskengät ja pienemmän (45 + 10 litraa) rinkan. Yritän pudottaa rinkan painon itselleni sopivammaksi. Tulevaa Moselin patikkamatkaa ajatellen 8 kg on Finnairin käsimatkatavaran painoraja, joten siihen on päästävä. Koepakkasin rinkan lähes samalla vaatemäärällä kuin viime keväänä. Ilman vaellussandaaleita ja kaupunkivaatteita painoa oli 6 kiloa.

Seuraavia reissuja odotellessa...
Posti toi Amazon.comilta tilaamani Moselin vaelluskartat. Varasimme Arjan kanssa kahden yön majoituksen Bernkastel-Kuesista, josta tarkoituksemme on aloittaa patikkamatka kohti Koblenzia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti