perjantai 8. maaliskuuta 2019

Kv. Naistenpäivä 2019

Janna & Ossi Maristo
Naistenpäivän aloitti kirjaston aamiaistilaisuus, jossa puhuttiin perheväkivallasta/turvakodeista ja jossa esiintyi mm. Janna säestäjänään Ossi Maristo.

Ja koska on Naistenpäivä, Hannu valmisti ruuan. Skumpat saivat odottaa iltaan, sillä minulla oli vielä yksi tilaisuus edessä ja Hannu lupasi toimia henkilökohtaisena kuskina.


Naistenpäivän iltatilaisuus oli Vantaan kaupungintalolla. Tarjolla oli kakkukahvit ja naisjärjestöjen minimessut. Vantaan Naisten Pankin edustajina Eine ja minä osallistuimme Mahdollisuuksien maailma - naiset 2050 -paneelikeskusteluun, jonka alustivat tilaisuutta emännöivä kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, futuristi Elina Hiltunen, Meriam Trabelsi (Pehmee-bodcast) ja Milla Halme (Ompeluseura). 

"Coctail-tilaisuudessa" oli mehutarjoilu, kävimmekin tilaisuuden jälkeen Einen kanssa lasillisilla Dixin Metsossa, ennen kuin Hannu keräsi meidät kyytiinsä.


Lauantaina oli hieno ilma ja tein venyttelytunnin jälkeen kävelylenkin. Keravanjoessa vesi virtaa jo aikalailla vapaana, mutta siinä uimista saan odotella toukokuun loppupuolelle asti. Sain pyykit ulos kuivumaan ja tasasimme tallin takana portterin.

Grillattiin vielä makkarat takapihan "grillissä", ennen kuin aurinko painui mailleen.

Toivottavasti ipanatkin ovat huomanneet meidän tämän hetkisen tv-suosikkimme; Pikku Kakkosen "Lelumesta" sunnuntaiaamuisin. Ihanat näyttelijät ja huikean hauska juoni! ♥ Katsottavissa myös Areenassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti