torstai 18. kesäkuuta 2015

Mittumaari 2015

Toimistolla hiljenee, kun kattoremontti pikku hiljaa valmistuu ja porukat jäävät lomille. Juhannuksesta taitaa tulla yhtä kolea kuin viime vuonnakin. Onneksi ei tarvinnut lähteä mihinkään, kun torstaina töiden jälkeen kävimme kaupat ja suojauduimme sateelta ja tuulelta sisätiloihin.

Perjantaina Jumbossa oli yllättävän paljon väkeä (eivätkö kaikki olekaan mökeillään?), kun kävimme valittamassa DNA:n laajakaistan hidasta yhteyttä. Joka tiskillä ja kassalla joutui jonottamaan. Hannu jatkoi talon ulkomaalausta, minä valmistelin ruuat ja grillasimme ulkona. Anjovismössö vaihtui sillikaviaariin. Sen verran oli vilakkaa, että vietimme illan sisällä. 

Juhannustaikoja?
Juhannuspäivänä saimme pakollisen paussin talon maalaukseen, kun taivas oli pilvinen ja ripotteli vettä. Vaihdoimme vihdoin viimein sohvaan valkoiset päälliset, jotka hankimme jo sohvaa ostaessamme kaksi vuotta sitten. Tästä lähtien meillä ei enää syödä eikä juoda sohvalla yhtään mitään. Lapsilta pääsy kielletty?! Ajoimme Lohjalle katsomaan äitiä. Iltapäivällä Hannu grillasi autokatoksessa lammasta ja tekemiäni kasvisnyyttejä. 

Onnittelut Annalle! Sinähän sait alkusi juhannuspäivänä monta, monta vuotta sitten. Teltassa btw.

"Saunakoivu"
Sunnuntaista tuli aurinkoinen ja jatkoimme maalausurakkaa ja pihahommia. Tulikin niin kaunis sää, että lopetimme työt iltapäivällä, jotta ehdimme grillailla ja nauttia ihanasta kesäpäivästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti