sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kuninkaan jalanjälkiä pitkin Länsi-Uudenmaan ruukkikyliä

Fagervik
Sunnuntaina olisi ollut mainio keli jatkaa talonmaalausta, mutta valitsimme hauskemman vaihtoehdon; lähdimme Tinden ja Jussin kanssa moottoripyöräajelulle. Päräytimme kymmeneltä Vantaalta kohti Espoota, ajoimme Kuninkaantietä Masalan ja Kelan kautta Strömmin ohi Inkoon kirkonkylään. Matka jatkui mutkaista tietä Fagervikiin, jossa pidimme jäätelönmittaisen tauon ja jaloittelimme vähän Tinden kanssa.

Fagervik
Kurvailimme Snappertunan läpi Raaseporin linnanraunioille, jotka katsoimme vain ulkopuolelta ja kävimme rapsuttamassa kahta Wagner-possua (jotka kuulemma ovat mukana kesäteatterin Eemeli-näytelmässä).

Raaseporin linna
Matka jatkui Karjaan ohitse Billnäsiin ja sieltä Fiskarsiin, jossa istuimme kahvilla ja kävelimme myymälöiden läpi. Tinde löysi kirpputorilta perennoja pihamaalleen.


Fiskars
Kävimme Karjalohjalla tankkaamassa, kurvailimme Sammatin kautta Lohjalle, jossa tiemme erkanivat. Ystävämme ajoivat omia teitään takaisin Vantaalle, me kävimme katsomassa äitiä Virekodissa ja veimme Suville raparperit. Ajoimme Veikkolan kautta kotiin, otimme oluet ja grillasimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti