torstai 5. marraskuuta 2015

Kaamosväsymys?


Nettilehdissä annetaan ohjeita, miten välttää kaamosväsymys. Mikä se on, kysyn minä. Helppoko tällaisen syksyllä syntyneen on nauttia ajan kulumisesta kohti joulua. Asiaa helpottaa entisestään marraskuun alun lämmin ja aurinkoinen sää. Pistin pihan talvikuntoon haravoimalla viimeisetkin pudonneet lehdet ja peittämällä kukkapenkit uudella mullalla. Ohjeiden mukaisesti harrastan siis ulkoilua ja liikuntaa. Nukkuminen on vieläkin vähän niin ja näin, vaikka Hannun kuorsaus loppuikin maskin ansiosta kuin seinään. 

Sisällä ollessani yritän tyhjentää viimeisiään vetävää dikiboksia katsomalla pois vanhoja nauhoituksia; ruokaohjelmia, matkailua ja dokumentteja. Elokuvat saavat odottaa yhteistä katsomista, kunhan aikaa löytyy. Kulutan aikaa myös lukemalla kirjoja ja mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja lehdistä. Lukemattomien kirjojen listani vain kasvaa, vaikka kotona alelaareista haalimani kirjat odottavat edelleen lukemista. Olen ostanut tarjouspokkareita matkalukemiseksi, mutta usein reissuun kuitenkin pääsevät kirjaston kirjat.

Allakka tarjoaa loppuvuodeksi piristystä kaikenlaisella ohjelmalla. Jumppien lisäksi on tiedossa tuttujen tapaamisia ja kultturellia ohjelmaa. Ja pian voin aloittaa jouluvalmistelut! Pitääkin muistaa varata savukalkkuna Lohjan suoramyynnistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti