lauantai 21. marraskuuta 2015

HUG-kitarafestivaali

Pidimme lauantaina Helsinki-päivän ja menimme Martin markkinoille Kaapelitehtaalle maistamaan virolaisia makkaroita ja juustoja. Ostin uusiin saappaisiini sopivat punaiset nahkasormikkaat

Palasimme metrolla keskustaan ja jäimme Taverna Vaelsan brunssille. On todella sääli, että Groupon lopettaa toimintansa Suomessa, sen myötä mekin olemme voineet tutustua moneen mukavaan ravintolaan ja kahvilaan, joihin ei muuten raskisi mennä. Jatkossa pitänee hiuksetkin värjätä itse. Vatsat pulleina kävelimme Sir Einoon ottamaan vielä yhdet portterit, ennen kuin oli illan konsertin vuoro.

Savoy-teatteri järjesti parin vuoden tauon jälkeen HUG-kitarafestivaalin. Raul Mannolan loistava kokoonpano Vándalus ("Vantaan Valo" näin meidän kesken) ja upea flamencotanssija Eleonora Bayaz saattoivat meidät musiikin sävelin ensi kevään Andalusian matkalle. 

Sunnuntaina oli tarjolla väljemmät (ja mukavammat) markkinat, kun kävin Korson jouluisilla markkinoilla. Makkaraperunoiden, paistettujen muikkujen ja lakukojujen lisäksi oli tarjolla monenlaista herkkua ja joulukoristetta. Ostin kahvipullat, Risto Pihlajaniemen tekemän ovikoristeen ja  Minna Immosen joulukortteja. Sillä aikaa Hannu ripusti valosarjan terassin kaiteeseen ja vaihtoi autoon talvirenkaat, sillä Vantaallekin satoi viikonloppuna ensilumi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti