maanantai 23. marraskuuta 2015

No onkos tullut... kevät?


Muualla Suomessa rikotaan pakkasennätyksiä ja kärsitään rankan lumisateen aiheuttamista sähkökatkoksista. Minä kerään lenkillä pajunkissoja maljakkoon. Korson markkinoilla oli myynnissä tuoreita suppilovahveroita, voisin lähteä sienimetsään, jos tietäisin oikeat paikat. Sääennuste lupaa lähipäiville plus-asteita.

Naisten Pankin Vantaan jaosto päätti tämän vuoden toimintansa yhteisiin glögeihin. Teimme alustavan toimintasuunnitelman ensi vuodelle ja sovimme kevään kokouspäivät.


Ajoin vesisateessa Lohjalle ja jäin Suvin ja Samin luokse yökylään. Pikku-ukko käveli jo ympäri alakertaa ja Ilona oli oppinut lukemaan ja kirjoittamaan. Ainakin sen verran, että oli saanut aikaiseksi A4:n lahjalistan Joulupukille. Vein Onnille kirjaston poistomyynnistä ostamiani kirjoja, jos ei joululomalla muuta tekemistä itselleen keksi. Pääsin pitkästä aikaa saunaan, seurakseni tuli Ilona, joka oli ollut illan ulkona ja kaverikylässä. Virekodissa jyllää vielä vatsatauti ja ajoin aamupäivällä kotiin jatkamaan ikkunoiden pesua. Siihen plussakeli sopiikin mainiosti, mutta pakastimen sulattamiseen ei. Oli aika ottaa esille sähkökynttelikköjä ja ikkunatähtiä.


Ilmeisesti sain nuhaiselta Noelilta flunssatartunnan; torstaina heräsin kurkku kipeänä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti