perjantai 1. tammikuuta 2016

Forward!


Kun vihdoin paranin 3-4 viikkoa kestäneestä flunssasta, sain jouluna uuden tartunnan joltain pienistä pojista (joista kolme oli nuhaisia). Meidän oli tarkoitus vaihtaa vuotta Espoossa, mutta koska Timo oli juuri ollut vatsataudissa ja minä kärsin flunssasta, päätimme pysyä kotona. Jääkaappikin vaati vielä tyhjennystä. Rosollia ja laatikoita alkoi pursua jo korvistakin, lopusta kalkkunasta tein jo alkuviikosta kasviskeiton.

Uudelle vuodelle on tiedossa kolme reissua, joista kaksi ensimmäistä ovat jo suunnittelun alla. Maaliskuussa lähdemme viettämään pääsiäistä Andalusiaan, minä taas viikon etuajassa. Kunhan yhteydet kohteiden välillä toimivat, siitä tulee taas hieno reissu. Pieni epävarmuus ja jännitys kuuluvat asiaan. Toukokuulle olen suunnitellut Cinque Terre –vaellusta ja ostin itselleni joululahjaksi lennot Milanoon. Sikäli outoa, että Italian matka on helppo suunnitella, koska bussi/juna-aikataulut löytyvät jo netistä, mutta Espanjan julkinen liikenne ei vielä avaudu.

Syksyn synttärimatkalleni on kolme vaihtoehtoa. Jos päädymme Balkanille, niin minulla on siihenkin jo alustava reittisuunnitelma mielessä.

Tämän vuoden monet pyhät osuvat viikonlopuille, mutta itsenäisyyspäivä on tiistaina. Siitä saisi mukavasti pitkän viikonlopun jos säästössä on yksi lomapäivä. Berliini (vihdoinkin)? Prahan joulutorit?

Eteisen remontin lisäksi pitäisi jatkaa pihahommia ja tyhjentää talosta kaikki turha roina. Kaatopaikka- ja kierrätyskeskuskierroksen jälkeen loput tavarat on tarkoitus laittaa järjestykseen, varsinkin autotallissa ja kellarissa.

Kesältä toivon kaunista keliä, pitkiä pyörälenkkejä ja pitkää uimakautta.

Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti