1 prk tonnikalaa vedessä
1 prk savustettuja simpukoita öljyssä (Pirkka)
1 pussi pieniä katkarapuja
1 prk tomaattimurskaa, yrtti (Pirkka)
2-3 valkosipulin kynttä
1 tl mietoa savupaprikaa
1 tl sitruunapippuria
ripaus ruokosokeria tai 1 rkl hunajaa
soijaa
makeaa Thai chilikastiketta
(sitruunamehua/valkoviiniä)
oman maun mukaista pastaa
Valuta simpukoista öljy pannulle, kuullota siinä silputtu
valkosipuli ja mausteet. Valuta tonnikalasta vesi pois. Lisää pannulle tonnikala
ja simpukat, pyöräytä niitä hetki kunnes kuumenevat. Lisää tomaattimurska,
sokeri, vähän soijaa ja chilikastiketta. Lämmitä ja tarkista maku, lisää tarvittaessa
soijaa ja/tai chilikastiketta.
Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää (jäiset tai
vähän sulaneet) katkaravut kastikkeeseen ja kuumenna se nopeasti. Valuta kypsä
pasta ja sekoita kastikkeeseen. Raasta annoksiin parmesaania ja koristele
sitruunaviipaleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti