torstai 24. marraskuuta 2016

Merellinen pasta



1 prk tonnikalaa vedessä
1 prk savustettuja simpukoita öljyssä (Pirkka)
1 pussi pieniä katkarapuja
1 prk tomaattimurskaa, yrtti (Pirkka)
2-3 valkosipulin kynttä
1 tl mietoa savupaprikaa
1 tl sitruunapippuria
ripaus ruokosokeria tai 1 rkl hunajaa
soijaa
makeaa Thai chilikastiketta
(sitruunamehua/valkoviiniä)

oman maun mukaista pastaa

Valuta simpukoista öljy pannulle, kuullota siinä silputtu valkosipuli ja mausteet. Valuta tonnikalasta vesi pois. Lisää pannulle tonnikala ja simpukat, pyöräytä niitä hetki kunnes kuumenevat. Lisää tomaattimurska, sokeri, vähän soijaa ja chilikastiketta. Lämmitä ja tarkista maku, lisää tarvittaessa soijaa ja/tai chilikastiketta.

Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää (jäiset tai vähän sulaneet) katkaravut kastikkeeseen ja kuumenna se nopeasti. Valuta kypsä pasta ja sekoita kastikkeeseen. Raasta annoksiin parmesaania ja koristele sitruunaviipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti