25-30 kpl
valmistusaika
noin 30 min. + 30 min. taikinan jähmettymisaika
125
g voita
1
dl sokeria
¾
dl muscovadosokeria (tai ruokosokeria)
1
muna
3
dl vehnäjauhoja
½
tl leivinjauhetta
¼
tl suolaa
1
tl vaniljasokeria
1
dl mysliä tai kaurahiutaleita
100
g valkoista suklaata
100
g kuivattuja karpaloita tai puolukoita
¾
dl mantelirouhetta
Sekoita
sokerit pehmeän voin joukkoon ja lisää muna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja
lisää muutamassa erässä taikinan joukkoon.
Rouhi
suklaa ja lisää suklaarouhe, karpalot ja mantelirouhe taikinan joukkoon.
Sekoita tasaiseksi ja laita taikina jääkaappiin jähmettymään noin puoleksi
tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti