lauantai 10. joulukuuta 2016

Jouluinen Tallinna

Talvisesta Tallinnasta ei voi puhua, kun täälläkään ei ole lunta maassa. Halusimme kokeilla jotain meille uutta hotellia (ja ravintoloita) ja varasimme Viking Linen hotellipaketin Three Crowns Residentsiin. 
http://threecrowns.ee/

Kävelimme satamasta suoraan hotelliin, saimme hiljaisen kattohuoneen ja lähdimme lounaalle mukavaan Frankiin. Savustettu pulled pork -hampurilainen maistui minullekin.

Frank

Raatihuoneentorilla joimme kuumat glögit ja kävimme Clayhills Gastropubissa, jonne yritimme tehdä illaksi pöytävarausta, mutta paikka on aivan täynnä. Pettyneinä palasimme hotelliin iltapäiväunille ja miettimään seuraavaa siirtoa.

Illlalla lähdimme kävelemään kohti Taste of Asia -ravintolaa, mutta matkalla kurvasimmekin Al Bastioneen, joka sekin oli lähes täynnä.

Syötyämme kävimme Raatihuoneentorilla, josta päiväturistit olivat poistuneet. Porukkaa oli vielä paljon liikkeellä ja suurin osa kojuista oli edelleen auki. Hotelliin palattuamme seurasimme läppäriltä Saara Aallon pärjäämistä XFactorissa.Sunnuntai oli kaunis ja aurinkoinen päivä. Aamiaisen jälkeen jätimme laukun respaan ja kävelimme Toompealle. Mahtoiko olla sama suuri lokki, joka siellä aina poseeraa turisteille.


Clayhills Gastropub

Kävelimme hetken keskustassa ja kuuntelimme Raatihuoneentorin musiikkiesityksiä, ennen kuin menimme Clayhillsiin lounaalle. Mukava paikka, mukavaa musiikkia, hyvää ruokaa, mutta Frankin hampurilainen oli enemmän meidän mieleemme. Ennen kotiinlähtöä poikkesimme vielä glögille ja haimme laukun hotellista.

Clayhills Gastropub

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti