perjantai 23. kesäkuuta 2017

Juhannusjuhlaa Bromarvissa

Ostimme ensimmäisen moottoripyörämme ja ajovarusteet n. 15 vuotta sitten. Niin kauan, kuin Gore-texasut mahtuvat edelleen päälle, voi olla tyytyväinen (kiristävät jo pahasti). 

Juhannusaattoaamuna lähdimme Hondalla kohti Bromarvia. Kun siirryimme 51:lle, taivas kirkastui ja aurinko alkoi paistaa. Ajoimme jonossa Tammisaareen, kävimme ruokakaupassa ja jatkoimme hiljaisempaa Salontietä.

Bromarvin kirkonkylässä oli nostettu juhannussalko pystyyn klo 12.00, mutta siihen emme ehtineet. Perillä valtasimme mäen päällä olevan vierasmökin, vaihdoimme kurapuvut kevyempiin vaatteisiin ja siirryimme terassille nauttimaan Elisabethin tekemiä makeita herkkuja.

Illan mittaan kävimme saunassa (minä ja Elisabeth uimassa) ja söimme ulkona grilliherkkuja. Sää suosi koko illan ja ennen puoliyötä siirryimme rantaan sytyttämään kokon. Ismo melkein sai ahvenen virvelillä.

Juhannuspäivä aukeni pilvisenä, ehdimme tehdä lenkin pitkin peltoteitä ja metsäpolkuja, ennen kuin alkoi sataa. Saunan (ja uinnin) jälkeen söimme sisällä.

Sunnuntaina oli taas kaunis, mutta tuulinen päivä. Aamukahvit juotuamme pakkasimme vähät tavaramme, kiitimme isäntäväkeä ja lähdimme kotimatkalle.

Kurvailimme Bromarvin kallistelevalla ja mutkaisella tiellä ja pysähdyimme ostamaan perunoita ja tilliä tienvarren myyntipisteestä. Poikkesimme Fiskarsiin ja kävimme Lohjalla katsomassa äitiä. Kotona keitimme uudet perunat ja tein Elisabethilta saamistani raparpereista chutnya.

Fiskars

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti