keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Tuusulanjärven ympäri, fillarilla 48 km

Järvenpää
Polkaisimme helteessä "pikkulenkin" Tuusulanjärven ympäri. Sen verran allergiaoireet ja maanantain verenluovutus heikensivät kuntoa, että nostatin verensokeria Hyrylän Lidlistä ostetulla lämpimällä kanasämpylällä. Keskustan mittari näytti +28 astetta. Matkalla poikkesimme Lispun ja Eeron pihaan, he olivat kotona, mutta lähdössä hakemaan pikkupoikia aamupäiväkerhosta. Lupasimme seuraavalla kerralla ilmoittaa etukäteen tulostamme. Järvenpäässä pysähdyimme puolimatkankrouviin, Eikan Pubin terassille lenkkioluelle. Paluumatkalla ajoimme Tuusulan Rantatietä pitkin. Kotiin päästyäni lähdin saman tien uimaan Keravanjokeen, oli hippasen kylmempää kuin Kuusijärvellä, silti tuli vedettyä 250 vetoa. Se riittänee venyttelyksi.

Aurlahti, Lohja
Alkuviikosta hyödynsin pihallamme seisovaa Suvin autoa ja ajoin sillä katsomaan äitiä. Liekö helteen vika, että hän oli tosi väsynyt ja nukahteli jatkuvasti istualleen? Aurlahden kahvilassa treffasin Pirjon ja Marjukan ja vaihdoimme matka- ym. kuulumisia.

Pitäjänkirkon (Vantaan Pyhän Laurin kirkon) Laurin päiväkonsertit -sarja alkoi esiintyjänä hieno Grex Musicus -kuoro. Päiväkonsertit jatkuvat torstaisin elokuun alkuun saakka.


Olin takapihalla kiskomassa nokkosia maasta, kun naapurin Tomi sanoi, että pataan vaan. Hm, tuumin ja teinkin nokkosmunakasta, hyvää! Pitäisikö hyödyntää myös etupihan vallanneet voikukat jotenkin? Haimme Suvin porukat kentältä kotiin kaatosateeseen. Noelilta pääsi parku, kun he kävivät vain kääntymässä pihallamme ja jatkoivat heti Lohjalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti