lauantai 9. syyskuuta 2023

Karkkila; Kuolleet lehdet

Lähdimme Ritun kanssa Karkkilaan viettämään leffa-viikonloppua, houkuttimena Kino Laikan ennakkonäytökset Kaurismäen "Kuolleet lehdet" -elokuvaan. Jätimme autot kotiin ja menimme Onni-bussilla. Kampissa oli aikaa käydä ostamassa aamiaistarpeet. Majoituimme Ritun kauniiseen kakkoskotiin, otimme lasilliset ja kävelimme etsimään lounaspaikkaa. Ismet oli harmiksemme edelleen suljettuna, Kinkissä kävin viimeksi.

Kylärafla Kanto

Virta Family

Laskeuduimme ruukkialueelle ja mahduimme vielä Kylärafla Kantoon syömään hyvät puu-uunipizzat. Vatsat täynnä kiertelimme putiikkeja ja kirpputoria. Kävelimme keskustan toiselle puolelle ja kävimme kahvittelemassa Ritun tyttären luona. Teinit liittyivät seuraamme keittiöön, ennen kuin poistuivat iltaa viettämään kuka minnekin.

Kino Laika Bar

Poikkesimme kämpillä, ennen kuin menimme Kino Laikaan kuuden leffaan. Pieni teatteri oli täyteen varattu, ilmankos näytöksiä olikin perjantaina ja lauantaina peräti viisi. En ole koskaan ennen ollut näytöksessä, jossa yleisö jää elokuvan loputtua istumaan moneksi minuutiksi paikoilleen ja antaa aplodit. Onhan se hieno leffa! Jäimme vielä Kino Laikan baariin nauttimaan Kuolleet lehdet -drinkit, ennen kuin palasimme hämärtyvässä illassa takaisin kotiin. Höpötimme pitkään, oikeastaan emme olleet hiljaa kuin elokuvissa ja nukkuessa.

Aamulla oli pilvistä ja harmaata, mutta ilma oli lämmin. Houkuttelin Ritun mukaani Pyhäjärven rannalle uimaan. Vesi oli jotain +17-asteista, virkisti ja laittoi veren kiertämään. Samalla tuli tehtyä mukava aamulenkki. Pakkasimme tavaramme, luin elo-syyskuun paikallislehdet ja iltapäivän puolella lähdimme Onni-bussilla takaisin Helsinkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti