torstai 17. syyskuuta 2015

Joogaa, jooga, yogaPidin maanantaina Helsinki-päivän; kävin Kalasatamassa joogatunnilla, Annelin kanssa lounaalla Splizzeriassa ja ihailin Musiikkitalon takana olevia kukkapenkkejä, joiden sekaan on istutettu basilikaa, persiljaa, komeaa salviaa ja muita yrttejä. Kävin myös katsomassa, miten Kansallismuseon pihan kukkaistutukset ja yrttiviljelmät voivat. Töölössä jäin suustani kiinni antikvariaatin myyjän kanssa, meinasi tulla kiire kampaajalle. Ehdin vielä illaksi pilatestunnille.


Tiistaina menin taas Kalasatamaan joogatunnille ja jäin sen jälkeen viettämään Skaktan synttäreitä. Onnea ja menestystä 1-vuotiaalle!

Sää muuttui sateiseksi ja tuuliseksi. Tuuli niin kovin, että terassilla saviruukussa oleva iso maljaköynnös kaatui. Uinti vaihtui hillojen ja hyytelöiden tekoon. HSY:n Ilmastoinfo ja Vantaan kaupunki tarjosivat pyöräilijöille aamiaisen matkan varrella ja kävin minäkin aamulenkillä saattamassa Hannun työmatkalle. Illalla vielä rentouttava hathajoogatunti, onneksi hampaita ei enää särje niin kuin vuosi sitten harrastuksen aloitettuani.
Tämä on kaukana joogasta, mutta muuten hauskaa musiikkia.


Perjantaina ajoin ukkos- ja sadekuurojen saattelemana Virekotiin äidin luokse ja sieltä Marjukalle "matkapalaveriin". Aika kului rattoisasti kun kävimme läpi reittiä, pakkauslistaa ja raha-asioita. Lauantaina ehdin aamupäivällä hikoilla zumbatunnilla, ennen kuin aloin kokata ja leipoa. Saimme Annen ja Terryn vieraiksemme, illan aikana katsoimme elokuisen reissumme kuvat ja videot. Sunnuntain lenkillä näin syksyn ensimmäisen kurkiauran. Metelistä päätellen siellä ei osattu päättää, kuka johtaa ja minne päin. Keräsin pussillisen mustamarja-aronioita, vaikka pakastin onkin jo aivan turvoksissa. Kävimme iltapäiväkahvilla Maijan luona, pienempi pojista ei vierastanut lainkaan ja alkoi iloisena pallotella Hannun kanssa.


Uusi viikko alkoi maanantaina aamupäivällä Rekolan Raikkaan kahdella joogatunnilla. Pilatestunnit sen sijaan jäivät väliin, kun lähdin Naisten Pankin käsityöiltaan. 

Syksyn kirjoja:
Pauliina Rauhala: ”Taivaslaulu”. Karua kertomaa lestadiolaisnaisten vuosien kierrosta; raskaus, imetys, raskaus, imetys vuodesta toiseen lapsiparven lisääntyessä. Naisen ainoa arvo ja tarkoitus tuntuu olevan lasten tekeminen, muuten nainen vaietkoon seurakunnassa.

Kirsi Piha: ”Medicien naapurissa, pieni kirja Italiasta”. Mukavasti kerrottuja tarinoita Italiasta ja italialaisista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti