maanantai 28. lokakuuta 2019

Yamaha Drag Star 650

Hannu ei päässyt pyöräkuumeensa yli ja hän sai houkuteltua minut Lohjalle Drag Starin koeajoon. Onhan se hyvän näköinen pyörä, mutta kuten etukäteen arvelin, takapenkin istujalle ei niin mukava mitä Magna on. Onhan se vähän sellainen "poikamiehen pyörä", varmasti hyvä ajaa yksikseen. Hän teki päätöksensä, oli kuitenkin samaa mieltä kanssani siitä, että neljä liikennevakuutusta samaan osoitteeseen on liikaa. Niinpä neukkupyörä lähtee myyntiin ja Magna pysyy matkapyöränämme.

 Lauantaina teimme Maijan kanssa treffit Bio Grandiin ja katsoimme yhdessä matinealeffan "Kaikki tietävät". Sunnuntaina satoi syksyn ensimmäinen räntälumi Vantaallekin. Olen käynyt lähimetsässä sienestämässä aina, kun olen ehtinyt eikä ole satanut. Tainan palstalta hain viimeiset lehtikaalit ja olemme syöneet sienirisottoa, sieni-lehtikaalipastaa, -munakkaita ja -piirakkaa. Kutsuimme naapurin Matin glögille ja kasvisbuumista poiketen lisäsin sienipiirakkaan myös pekonia.

Sienisaalis 28. lokakuuta
Tänään keräsin ehkä syksyn viimeisen sienisaaliin, sillä kotiin tultuani maan peitti ensilumi. Taisivat kukkapenkit jäädä laittamatta talvikuntoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti