tiistai 15. syyskuuta 2020

Seurasaari, Helsinki

Maanantai oli taas olevinaan "kiireinen" päivä; lenkki, ruuanlaittoa, hieroja ja vironkielen kurssi. Siirsimme moottoripyörälenkin tiistaille, onneksi on edelleen lämmintä.
 
Kahvila
Paviljonki
Karunan vanha kirkko
Pappila
Kun vihdoin viimein pääsimme kaikkien tietöiden ohitse Seurasaareen, taivaskin kirkastui. Kiertelimme kauniin saaren kävelyreittejä, meistä kumpikaan ei ole aikaisemmin käynyt Seurasaaressa.

Tamminiementien kahvila Villa Angelica

Täytyypä tulla ensi kesänä uudelleen ja poiketa johonkin ihanaan kahvilaan! Tarkoitukseni oli käydä Didrichsenin museon Vincent van Gogh -näyttelyssä, mutta ulkona oli pitkä jono; näin korona-aikana rajoitetaan kerralla sisälle pääsevää ihmismäärää. Pidimme sieniruuista välipäivän ja Hannu tarjosi lounaan Tammiston JuFussa. Samalla haimme loppuviikon leivät Vaasan leipomomyymälästä.

Hannu lähti vielä Drag Starilla bänditreeneihin, tämän jälkeen otamme molemmat pyörät pois liikennevakuutuksesta. Tein illalla hilloa Cittarin tarjousviikunoista. Viikunoista tulee aina mieleen Balkan ja Välimeren maat, joissa kypsiä viikunoita voi poimia suoraan puusta. Harmi, etten pysty syömään näitä tuontiviikunoita tuoreeltaan, onneksi sentään hillona hyvän juuston kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti