tiistai 29. maaliskuuta 2022

Mä matkaa teen...

 

"Hei kaikki kuulkaa taas matkaan käyn. Niin paljon on tutkittavaa. On tie vieras tää mutta kuljen vaan. Taivaan tähdiltä suunnan mä saan." Timo Kotipelto

"Onnellinen on se, joka on niin terve, että voi lähteä retkelle, ja vielä onnellisempi se terve, joka ymmärtää lähteä retkelle." Kaarina Kari

"Kaikki todella suuret ajatukset oivalletaan kävellessä." Nietzsche

"Seuraa polkua joka eteesi avautuu. Jätä paluulippu käyttämättä." Mia Kankimäki; Yönaisten neuvoja 5. 

Luin lainakirjat loppuun ja palautin ne kirjastoon. Yhtään paperikirjaa en aio pakata rinkkaan, puhelimessa on kaksi ja puoli lukematonta e-kirjaa, tarvittaessa voin lainata lisää Lukki- ja Helmet kirjastoista.

Aprikoin kaksien vaelluskenkieni välillä. Asian ratkaisi se, että hiekoitushiekan terävät pikkukivet pureutuivat McKinleyjen pohjiin ja niistä hävisi vedenpitävyys. Lähden siis reissuun Salomoneilla.

Olen nukkunut viime aikoina/vuosina tosi huonosti. Kellon viisareiden jatkuva rukkaaminen tuskin auttaa asiaa. Ensin siirryimme kesäaikaan, pian siirrän viisareita taaksepäin Portugalin aikaan, myöhemmin eteenpäin Espanjan aikaan ja vielä myöhemmin takaisin Suomen aikaan. Toivon voivani väsyttää itseni pitkillä päivittäisillä vaelluksilla niin paljon, että normaali unirytmi löytyisi uudelleen.

Keskiviikkona kävin Virkkalassa katsomassa äitiä, viimeisen kerran. Muutaman tunnin kuluttua hän nukkui pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti