tiistai 3. tammikuuta 2017

Matkasuunnitelmia ja -haaveita 2017


Huonoa taloudenpitoa? Töissä ollessani maksan aina liikaa veroja, jotka palautuvat minulle loppuvuodesta. Veronpalautukset ja äidin jouluraha riittävät ainakin vuoden ensimmäisen puolikkaan low budget -reissuihin. Vuoden vaihduttua on aika katsoa eteenpäin ja suunnitella tulevia matkoja.

Loppiainen osuu arkipäivälle ja lupasin viedä Hannun Vilnaan, jossa tämä ei ole koskaan käynyt.

Noitakerhon matkatilillä ei enää ole kuin Pirjon ja minun säästöjä. Kun Lontoossa on lukuisten ilmaisten taidemuseoiden lisäksi nyt Muumi-näyttely, niin sinnehän on lähdettävä. Löysin meille edulliset Norskin lennot maaliskuun alkuun.

Anna murehti päättynyttä parisuhdettaan ja ostin hänelle joululahjaksi lennot Barcelonaan maaliskuulle. Kaupanpäällisiksi hän saa minut. Harvoja huolin reissukavereiksi, mutta Anna on reipas kulkija ja kun mamma betalar, ei oikein voi valittaakaan. Tiedossa siis mukava muutaman päivän äiti-tytär -kaupunkiloma.

Ehdimme mukaan Semana Santan viimeisiin päiviin Pohjois-Espanjassa ja piipahdamme myös Ranskan puolella. Ostimme Norskin suorat lennot Madridiin, minulle vain menolippu, sillä aion mahdollisuuksien mukaan aloittaa Camino de Santiago de Compostelan. Kävelen niin pitkään kuin mukavalta tuntuu ja tilanne sallii, voinhan jatkaa matkaa joku toinen kerta.

Kesän pyrin viettämään koti-Suomessa (pihakin pitäisi kunnostaa ja moottoripyörällä viilettää), mutta joogaleiri Latviassa houkuttelee suunnattomasti. Siihen voisi näppärästi yhdistää pari päivää Riiassa ja jos maata myöten matkustan, niin Pärnussakin olisi mukava piipahtaa. Elokuussa haluaisin osallistua Saariselän patikkamatkalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti