perjantai 11. tammikuuta 2019

Päiväretki Saloon

Loppiaisen jälkeinen viikko oli varsin kiireinen. Rekolan Raikkaan kausiohjelmasta löytyi minulle kuusi mieleistä viikkotuntia, joten kausimaksu (70€) maksaa nopeasti itsensä takaisin. Viikolla oli vuorossa myös camino-treffit ja kirjaston lukupiiri. Hannu kävi Myyrmäessä katsomassa "Korson kriminaalit" -näyttelyn (hän sai kirjan joululahjaksi) ja toi minulle tuliaisia.

Salo
Perjantaina lähdimme tarjouslipuilla junalla Saloon. Houkuttimena toimi Veturitallin viimeisiä päiviä esillä oleva Nanna Suden taidenäyttely. Samalla sain vietyä vanhat takkini Annalle ja Soffelle, pitäköön vaikka tallitakkeina, jos muuta käyttöä ei löydy.

Nanna Susi
Nanna Susi
Nanna Susi
Nanna Susi
Katsoimme myös videoinnin Nanna Suden ja Canal Cheong-Jagerroosin matkoista Lapissa ja Kiinassa, jossa he pystyttivät yhteistä Blue & Red II -näyttelyä eri kaupunkien taidemuseoihin. 


Canal Cheong Jagerroos
Canal Cheong Jagerroos
Lopuksi kapusimme vinttiin katsomaan Canal Cheong Jagerroosin näyttelyn "Floating Island".

Splizzeria
Ulkona paistoi kirkas aurinko ja kävelimme Plazaan, jossa meillä oli Annan kanssa lounastreffit Splizzeriassa. Syötyämme kävimme vielä ostamassa Pentikin mainiota suklaa-chilikahvia. 


Kuiron leipomokahvila
Kävelimme torin ohi Kuiron leipomokahvilaan, jossa nautimme hyvät pullakahvit. Erittäin edulliset pääkaupunkiseudun kahvilahintoihin verrattuna.


Ehdimme käväistä Salon valoisassa ja tilavassa kirjastossa lukemassa tuoreimpia lehtiä, ennen kuin palasimme juna-asemalle. Seuraavan kerran kahvittelemme aseman kahvilassa, jossa on entisajan tunnelmaa; kahvin tuoksua, vanhoja valokuvia ja tavaroita.


Kahvila Asema
Vantaa
Lauantaina oli hieno keli ja tein aamupäivän jumppatunnin jälkeen vielä kävelylenkin. Illan vietimme Mirjan ja Masan seurassa tapaksia syöden ja viime vuoden reissukuvia katsellen. Halusin kutsua heidät meille, ennen kuin Nuutinpäivänä keräsin joulukoristeet pois.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti