sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Matkasuunnitelmia ja -toiveita vuodelle 2021

Toinen koronavuosi menossa ja saattaa käydä niin, että omat nurkat käyvät ahtaiksi. Kunhan ilma taas lämpenee, jatkamme fillarointia ja voimme laajentaa reviiriä Tuusulaan ja Helsingin puolelle. Koronan takia taidemuseot ovat olleet puoli vuotta kiinni, nyt sain Museokortille kaksi kuukautta lisäikaa. Toukokuussa pitäisi museoiden avautua ja alan taas viettää Helsinki-päiviä pari kertaa kuukaudessa. Ehkä käyn myös Kampin kampaajalla hakemassa väriä päähän, tähän asti olen vältellyt turhia istumisia julkisen liikenteen kyydissä. Olen yrittänyt keksiä joka kuukaudelle jonkun, vaikka vain parin päivän reissun. Sen jälkeen on taas kiva tulla kotiin. Maaliskuussa vietimme viikon Meri-Teijossa, tässä kuussa mökkikyläilimme Kopparössä. Tarkoitus on tuulettaa moottoripyöriä vähintään yhtä paljon kuin viime kesänä ja toukokuussa aiommekin mennä Salonsaareen täysihoitoon ja heittää talviturkki Päijänteeseen.

Kesä- ja heinäkuussa on tarkoitus lähteä Hondalla kotimaan reissuille, kuten Kustaviin ja Loviisa-Kotka -suunnalle. Suunnitelmissa oli myös Mänttä, mutta Banksy-näyttely varattiin heti loppuun, joten sinne ei ole asiaa. Moottoripyöräily lähikaupungeissakin avartaa, niissä on minulle vielä paljon uutta nähtävää. Kunhan olemme saaneet molemmat rokotukset ja mikäli Viron koronatilanne näyttää hyvältä, suunnitteilla on loppukesällä moottoripyöräreissu uusiin ja tuttuihinkin Viron kohteisiin ja käydä ehkä jollain festareillakin.

Syksyä on vielä turha miettiä, mutta olisi hienoa päästä johonkin vaeltamaan, vaikka Mosel Caminon alkupäätä, joka on minulta vielä näkemättä. Yksin reissaamisesta on jo kaksi vuotta, se tekisi kieltämättä hyvää mielelle.

"Minä saan energiani liikkeestä -  bussien tärinästä, lentokoneiden jyminästä ja junien keinahtelusta." Olga Tokarczuk: Vaeltajat.

Lockdownissa on ollut jotain hyvääkin; olen vihdoin viimein siirtänyt vanhoja reissupäiväkirjoja toiseen matkablogiini. Niitä lukiessani voin vain ihmetellä, miten moniin ihmisiin olen/olemme reissatessa tutustuneet, mielettömän paljon kohtaamisia! Matkakuumeinen-blogi on nyt pientä viilausta vailla valmis.

https://matkakuumeinen.wordpress.com/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti