keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Haltialan lenkki fillarilla 32 km ja Helsinki-päivä

Kirkonkylän mylly
Haltiala
Minun kesän ensimmäinen Haltialan-lenkki meni pitkälle kesäkuuhun, mutta tuntui sitäkin mukavammalta. Olin edellispäivänä käynyt tekemässä täyttömäen lenkin ja se meni yllättävän kevyesti (ilman rinkkaa selässä). Kunto on siis kohdallaan. Siksi halusin tehdä Haltialan lenkin kokonaan ja myötäpäivään, siinä riittää ylämäkiä ja reidet saavat töitä. Kotimatkalla pysähdyimme Ylästön Pizzerian terassille ja tasasimme yhteisen pizzan, ennen kuin poljimme kotiin.

Oodin terassi
Keskustakirjasto Oodi
Minulla oli jo lupa mennä verenluovutukseen ja yhdistin sen Helsinki-päivään. Kävin katsomassa Oodin uuden terassin ja menin sen jälkeen Sanomatalon veripalveluun. Homma hoitui taas nopeasti ja kahvit juotuani treffasin Hannun Espan puistossa, hän oli käynyt hakemassa meille etukäteen Savoyn liput.

Kauppahalli
Kävimme kauppahallissa ja istuimme sen ulkopuolelle virvokkeille, verenluovutuksen jälkeen pitää muistaa juoda, varsinkin näin kuumalla kelillä.

UMO, Savoy
Savoy tulikin täyteen, kun UMO veti kevään viimeisen konsertin. Ovien suljettua minulle tuli tuskanhiki ja alkoi huimata. Istuimme parvella reunapaikoilla ja parin ensimmäisen biisin jälkeen siirryin parven lattialle pää alaspäin kuuntelemaan loppukonsertin. Siinä olikin mukava lekotella jalat rappusilla. Tuntui, että ilmakin liikkui lattialla paremmin.

Pasha's
Olin ehdottanut, että menemme OmNamin sisäpihalle Helsinki-päivän tapahtumaan, mutta se ei ollut vielä alkanut eikä Hannu innostunut ollenkaan kasvisruuasta. Menimme Eerikinkadun Pasha'siin, lounaspuffet on neljään saakka ja siinä on runsaasti kasvisruokia pizzan, broilerin ja kebabin lisäksi. Mietimme aurinkoista terassia ja ensimmäisenä tuli mieleen Black Door, jossa saa aina asiantuntevaa ja innostavaa palvelua.

Kaisaniemen puisto
Terassioluiden jälkeen kävelimme Kaisaniemeen, mutta ulkoilmakonsertissa oli meneillään orkesterin vaihto ja lähdimme junalla kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti