sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Keravan lenkki fillarilla n. 30 km

Jokivarsi, Vantaa
Lauantai kului mukavalla moottoripyörämatkalla, sunnuntaina oli taas aika kuntoilla ja hypätä fillarin satulaan. Hannu suunnitteli meille reitin, jonka ensimmäiset kilometrit kulkivat metsässä (talvella hiihtäjille). Suuntasimme Jokivarteen ja kirjaimellisesti poljimme joen vartta.

Keravan kartano
Muutaman kilometrin poljimme maantien laitaa, siitä poikkesimme Keravan kartanolle, jossa en ole ennen käynytkään. Pihalla on mukava kesäkahvila ja useita yrtti/kukkaistutuksia. Lapset varmasti tykkäävät pihalla olevista lampaista, kanoista ja pupuista.

Keravan kivisilta
Aivan kartanon lähellä on vanha (Suomen vanhin?) kivisilta, jonka kävimme kuvaamassa. Kotimatkalla tuli ajatus käydä moikkaamassa paria tuttavapariskuntaa. Toinen oli muuttanut Savion omakotitalosta sukupolvenvaihdoksen myötä, toisen kotikatua Korsossa emme kumpikaan muistaneet.

Polkaisimme kotiin grillaamaan. Hain taas ketunleivät salaattiin takapihalta, nyt niitä kasvaa jo vanhan kannon nokassakin. Naapuriin tuli lisää lapsiperheitä viettämään Danielin 1v-synttäreitä, ilmankos pariskunta on jo pari viikkoa rakentanut pihalle omaa leikkipuistoa keinuineen, altaineen ja kiipeilyseinineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti