keskiviikko 22. elokuuta 2018

Elämistä viemäriremontin keskellä

Kylpyhuoneemme - pois käytöstä

Minä kun luulin jo päässeeni remontin keskellä asumisesta! Olimme sopineet, että LVIturvan pojat tulivat aamukahdeksalta aloittamaan vanhojen viemärien sukitusta. Laitoimme puhelinherätyksen seitsemäksi, että ehdimme käydä suihkussa, keittää puuron ja kahvin ja huuhtaista astiat. Siitä eteenpäin joutuisimme olemaan ilman poistoviemäreitä. Aamupäivällä kävin kirjastossa (vessassa), lämmitin edellispäiväistä ruokaa ja söimme pihalla kertislautasilta. Pakkasin kassini ja lähdin evakkoon Suvin luokse.

Keittiömme - pois käytöstä
Virkkalassa kävin äidin luona ja hautausmaalla, Suville kotiuduttuani lähdimme Noelin kanssa läheisen koulun pihalle leikkimään ja syömään omenia. Poika jaksoi vielä polkaista kauppaan vanhempiensa kanssa. Aamuneljältä kuulin ulko-oven loksahtavan kiinni leipurien lähdettyä töihin, sen jälkeen rappuja nousi yläkertaan pikkuapina, joka tunki itsensä minun ja seinän väliin. Noel oli vähän yskäinen, enkä muutenkaan saanut kunnolla nukuttua, mutta torkuimme puoli kahdeksaan saakka.


Kahvila Ventelän Resiina
Chef Veli Kebab
Tuli taas lämmin päivä. Lähdimme Noelin kanssa asemalle katsomaan junia ja Chef Veli Kebabiin syömään. Iltapäivä kului aurinkoisella takapihalla legoilla rakentaen ja jalkapalloa pelaten. Kotiin ajettuani mietin kuumeisesti, missä voisin viettää seuraavat päivät (vaikka firman tunnuslause onkin "Ilman evakkoa").

Torstaina remppamiehet arvelivat, että projekti menee viikonlopun yli. Olemme siis vielä monta päivää ilman mahdollisuutta käyttää suihkua, vessaa, keittiön hanaa tai pesukoneita. Mökki/saunakutsuja otetaan kiitollisina vastaan! Kävin iltapäivällä Keravanjoessa uimassa ja rannan suihkussa.


Kätevää; meillä on ulkohuussi terassilla! Ei tule hajuhaittoja. Poikien lähdettyä perjantaina viikonlopun viettoon suihkutimme itsemme tallin takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti