tiistai 15. joulukuuta 2020

Viimeiset joululahjahankinnat, siivoukset ja leipomiset

Haimme perjantaina uuden pesukoneen. Joulutonttuja on liikkeellä; kun veimme vanhan koneen sorttiin, nuorimies huuteli, tarvitsemmeko apua. Taisi ajatella, että ilman apua noilla menee ikuisuus ja hän oli tuomassa vanhaa konetta samaan laariin. Illalla katselin Vain elämää - joulujaksoa, kun telkkari pimeni. Hannu saa siis pitkään toivomansa lahjan! Vielä lauantaina hän jaksoi viettää illan kirjaa lukien ja joululauluja kuunnellen, mutta sunnuntaina oli jo pakko ajaa Järvenpäähän hakemaan uusi tv.
 
Tänä vuonna ei siis paljon lahjoja anneta, eikä lapsille osaa enää ostaakaan mitään. Vaatimukset ovat isot ja jokaisella on oma mielipiteensä vaatteista, joten hain ipanoille lahjakortit. Hannu pyyhkäisi patterit ja kaappien ovet, minä tein vielä lahjaksi karpalo-valkosuklaapikkuleipiä.
 
Keskiviikkona Hannu lähti bänditreeneihin ja minä perustin pukinpajan vinttiin. Eipä ollut paljon paketoitavaa, kun ipanoille kelpaa vai raha tai lahjakortit... Kirjoitin naapureiden kortit ja pussitin pikkuleivät.
 
Joulunajan kirjoja:
"Novelli palaa! Matkanovelleja", toim. Katja Kettu & Aki Salmela. Hieno kokoelma matkan teosta lähellä ja kaukaa, tuttujen ja vähän tuntemattomien kertomina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti