perjantai 2. elokuuta 2019

Salo ja Sauvo Hondalla

Stefan Bremer: Kosketus
Stefan Bremer: Duva/Diva
Stefan Bremer
Stefan Bremer
Stefan Bremer: Tsukicon 2008
Ajoimme Hondalla Lohjalle äidin luokse, siitä matka jatkui Mustion kautta Saloon. Halusin käydä Veturitallissa katsomassa Stefan Bremerin hienon "Keskellä ja täysillä" -valokuvanäyttelyn. Sadan teoksen näyttely antaa varsin kattavan käsityksen Bremerin tyylistä ja taidosta.

Annan ja Aapon "kartano"
Oma retrohuoltis?
Näyttelyn katsottuamme jatkoimme Sauvoon, ensivierailulle Annan ja Aapon luokse. He asuvat aivan böndellä! Maps ohjasi meidät Turuntieltä Sauvontielle ja ajoimme toistakymmentä kilometriä pölisevää, kapeaa hiekkatietä (Hannu oli juuri pessyt Hondasta Viron pölyt pois). Lopulta löysimme oikean pikkutien, ajoimme talon ohi, kun sanoin, etteivät he missään kartanossa sentään asu. Tie päättyi ja palasimme takaisin, siellähän tyttö vilkutti "kartanon" pihalla. Tiluksilta löytyy niin aitta, lato, leikkimökki kuin vanha huoltamokin. Jos talo olisi oma ja jollain olisi paljon rahaa, Huvila ja Huussi -tiimi voisi tehdä siellä ihmeitä. Asuinhuoneet oli jo remontoitu kodikkaiksi huvilatyyliin, mutta talo on kuulemma jäätävän kylmä talvella. Anni-mummun virkkaamat pitsilakanat olivat päässeet tämänkin talon ikkunoihin verhoiksi. Kahvin ja skumpan jälkeen kävin keräämässä takapihalla purkillisen viinimarjoja. Kotiin päin lähdimme Paimion kautta, niin vältimme hiekkatien. Meni sen verran myöhään, että olimme aivan viluissamme, kun pääsimme kotiin.

Sää viilenikin huomattavasti, mikä tekee lenkkeilystä varsin miellyttävää. Sunnuntaina kävin testaamassa Möskärin kuntoportaat, joiden reunalaudat on nyt maalattu sinisellä. Tulin raput alas (x2), meni paremmin kuin viimeksi, mutta vieläkin tuntui hieman häijyltä moniteholaseilla.

Tekijät töissä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti