lauantai 7. toukokuuta 2016

Hyvää äitienpäivää!

Olimme sopineet, että Suvin porukat tulevat meille äitienpäivänä ja Onni tulee jo edellispäivänä yökylään. Anna ja Sofia eivät päässeet tulemaan Soffen ratsastustunnin takia. Ajoin lauantaina Lohjalle viemään äidille kukkasen ja kortin, mutta minut pysäytettiin Virekodin ovella; vatsatauti jyllää edelleen. Lähdin hakemaan Onnia ja sain kyytiini myös Ilonan. Mikäs sen parempi äitienpäivä kuin ipanat ympärillä heti aamusta? 


Haimme Vaasan&Vaasan myymälästä pullat ja donitsit, Onni halusi miehekkäästi iltapalaksi lihiksen, Ilona neitimäisen croissantin. Ostimme cittarista jäätelöt ja istuimme pihalle odottamaan, jos vaikka Rubert von Rusakko ilmestyisi puskista. Laitoin lapset metsätöihin karsimaan turhia oksia, ennen kuin grillasimme ja nautimme ihanasta ilmasta. Illan tullen menimme sisälle ja vintissä alkoivat bänditreenit.

Sen jälkeen lapset halusivat katsoa "Pertsan ja Illusian" (no se elokuva, mikä teillä on nauhalla) ties kuinka monennen kerran.

Sunnuntaina saimme loppuperheen seuraksemme ja Suvi toi tekemänsä kakun tullessaan. Noelia kiinnosti karttamaapallomme ja Tarmo-niminen kangaskettu, joka hänen mielestään hirnuu "ihaa". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti