sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Kukkiva kotiinpaluu

Ilola

Italiasta kotiin palattuani poimin monta kielokimppua omalta pihalta tuoksuttamaan sisätilojakin. Kielojen lisäksi pihalla kukkivat myös tulppaanit, tuomet, hedelmäpuut ja valkoiset sireenit. Voikukat ovat vallanneet nurmikkomme. Lauantaina testasin uudet Merrellit ja kävin kuvaamassa Ilolan upeat tulppaani-istutukset, jotka vetivät jo viimeisiään. Pasta- ja pizza-aterioiden jälkeen oli mukava päästä omalle pihalle syömään grilliherkkuja.

Haltiala
Sunnuntaina teimme kevään ensimmäisen Haltialan lenkin (32 km) flllareilla. Honda saa edelleenkin pölyttyä tallissa. Cinque Terren kivisten mäkien kapuaminen oli kohentanut kuntoa siihen malliin, etteivät ylämäet pistäneet pahasti puuskuttamaan. Haltialan tilalla olisi voinut grillata omiakin makkaroita, mutta polkaisimme kotiin grillaamaan ja nauttimaan aurinkoisesta kelistä.

Maanantaina fillaroin Tikkurilaan selvittämään asioita IF:n ja Nordean kanssa. Vakuutusvirkailija lohdutti, että reissumäärääni nähden oli vain tilastollinen tosiasia, että taskuvarkaus joskus sattuu kohdalleni. Kävin heittämässä talviturkin Keravanjokeen. Alivuokralaisellamme Sakari-oravalla on iloisia perheuutisia; kaksi uutta pienokaista, jotka nököttivät terassilla, kun tulin kotiin. Nyt ne ovat linnoittautuneet terassilla olevan puisen laatikon taakse piiloon. Paitsi että nyt jompi kumpi, Tiku tai Taku juoksi avoimesta ulko-ovesta keittiöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti