lauantai 28. toukokuuta 2016

Pihapuuhia 2016

Honkanummi
Viime kesänä maalasimme talon ulkoseinät muutaman ystävämme avustamina. Tänä kesänä on vuorossa pitkään suunniteltu pihan kohennus. Ennen Italian matkaani pihaan pamahti naapureiden kanssa yhdessä tilattu multakuorma, josta he ottivat omansa ja suurin osa jäi meidän levitettäväksi. Tarkoitus on parantaa tienpuoleista piha-aluetta, se on kallion päällä kovin köyhää ja ohutta. Viime kesänä Hannu poisti siitä pyynnöstäni yhden turhan männyn, sen paikalle haluan kukka/yrttipenkin. Multaa riittää levitettäväksi myös takapihalle. Suunnitelmissa oli myös pihatien päällystäminen soralla, mutta kesä tuntuu taas kuluvan käsistä ilman moottoripyöräilyä ja muita viikonlopun huvituksia, joten jätämme sen ensi kesään. Kunhan saamme mullan levitettyä, reunakivet laitettua ja nurmikon istutettua, niin se saa riittää tämän kesän projektiksi.

Lauantaina piti olla aurinkoinen sää ja meidän piti tehdä moottoripyörälenkki Helsinkiin ja poiketa Kaisaniemeen Maailma kylässä -tapahtumaan. Sää pysyi kuitenkin pilvisenä ja Hannu keskittyi mullan levitykseen ja neukkupyöränsä operoimiseen, minä hain kesäkukat ja kävin Honkanummella. Kävin myös (turhaa) taistelua voikukkia vastaan. Iltapäivällä grillasimme ja söimme lammasta terassilla.

Sunnuntainakin oli pilvistä ja kun lähdimme pyörälenkille, alkoi tihkuttaa vettä. Hannu kääntyi takaisin ajamaan nurmikkoa, minä polkaisin vain Tikkurilan markkinoille, josta löysin uuden nahkalompakon Milanossa varastetun tilalle. Sää selkeni illaksi ja jatkoimme pihahommia.

Tällä viikolla olemme kääntäneet kaikki mahdolliset radiokanavat Helmi-radioon. Sieltä tulee vanhaa kunnon musiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti