perjantai 20. toukokuuta 2022

Porvoo - Sipoo

Ensimmäisen mp-ajelun teimme toukokuun puolivälin jälkeen. Olimme jo liikkeellä, kun muistin, että Honda on vielä seisontavakuutuksessa. Pyysin Hannua pysähtymään ja onneksi pyörän liikenteeseen otto on helppoa tehdä myös puhelimella vaikka bussipysäkillä.

Talokin pääsi kuvaan!

Lupasin tarjota jäätelöt Porvoossa, mutta tuuli oli vielä kolea eikä Porvoon Jäätelötehtaan kioskia näkynyt rantatiellä, joten päätimme vaihtaa jätskit kahvitteluun. Muutamia ryhmiä (myös Lux Express -bussi Virosta) näkyi olevan jo liikkeellä.

N'avetta

Monia kahviloita on vielä testaamatta, mutta pelasimme varman päälle ja menimme ennestään tuttuun Leipomokahvila N'avettaan. Suojaiselle pihalle paistoi aurinko ja nautimme siellä uunituoreet raparperi-vaniljapullat.

Viikonloppuna oli aurinkoinen, mutta tuulinen keli. Hannu leikkasi nurmikon ensimmäisen kerran, minä vedin jalat hapoille ensimmäisellä pitkähköllä fillarilenkillä. Grilliruuat söimme tuulen takia sisällä. Illalla katsoimme vanhoja Balkanin ja Viron mp-reissukuvia. Suunnittelin tulevaa Viron moottoripyöräreissua ja varasin majoituksia. Aikas ihanaa! Sunnuntaina jätin fillarin talliin ja lähdin kävelemään joenrantaan, pihatöiden jälkeen grillasimme ja nyt tarkeni jo istua ulkona ruokailemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti