keskiviikko 6. heinäkuuta 2022

Hiidenmaa, Kärdla

Koko yön satoi rankasti ja suljimme ikkunat. Sade lakkasi aamuksi, varmuuden vuoksi aikaistimme suunniteltua lähtöä, ajoimme Rohukülään ja lähdimme 11.30 lautalla Hiidenmaalle.

Tiismani Villa

Perinteisesti

"Väike oma maailm, kus kõik õnneks olemas."

Tiismani Villa

Hiidenmaalla on aivan oma tuoksunsa. Tunnistin sen, kun matka jatkui Heltermaan satamasta Kärdlaan. Haimme Selveristä aamiaistarpeita, parkkipaikalla Viinaköökin (suomalainen?) omistaja tarjosi majoitusta. Kerroin, että olisimme tulleetkin, mutta varauksia tehdessäni Viinaköök oli täyteen buukattu. Pääsimme heti majoittumaan Tiismani Villaan. Huoneemme kauniissa kylppärissä on amme, pitihän se käydä heti testaamassa.

Pritsumaja Pub

Mamma Mia

Kärdlassa on useita kahviloita ja ravintoloita. Kävimme katsomassa kolme mahdollista ruokapaikkaa. Ensimmäinen - uusi Pritsumaja Pub - oli vielä kiinni, Rannapaargun terassilla haisi pahalta (lähellä matalaa merenlahtea). Jäimme syömään Mamma Miaan ja söimme taas liikaa.

Tiismani Villa
Ilma oli sen verran viilentynyt, ettei tehnyt mieli iltauinnille. Palasimme Tiismaniin, istuimme terassille ja sadekuuron osuessa kohdalle tuli kiire kerätä pyyhkeet parvekkeelta. Myöhemmin illalla taivas selkeni, lupaa hyvää huomiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti