keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Keltainen kotiinpaluu

Helsinki Airport Railway Station
Ruska oli vallannut maiseman, kun laskeuduimme Vantaalle. Sää tuntui jäätävältä, onneksi oli sentään aurinkoista. Palasimme kotiin junalla ja vasta nyt (kun yksi junavuoro oli peruttu) oli aikaa ihailla lentokentän juna-aseman hienoja taideteoksia.

Koivunlehdet olivat puolestaan vallanneet pihamme, toivottavasti kipeä olkapääni kestää haravoimisen. Lähdin heti kauppaan hakemaan jääkaappiin täydennystä, 30 euron ruokakassi tuntui kohtuuttoman kalliilta Balkanin hintatason jälkeen. Pistin pyykit pyörimään, Hannu tsekkasi fillarimme ja tein meille lohipastan; sopivaa kotiinpaluuruokaa. Oli yllätys huomata, että suomalainen vessapaperi on paljon surkeampaa kuin Balkanilla.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sielä vaan on hienoja paikkoja tuolla Balkanilla. Valitettavasti missattiin kiireissään Perastin risteys, eikä toista tullut, mutta eiköhän sitä suunnatta tuonnepäin uudemmankin kerran. Seuraava matka suuntautuu Tammikuussa Madridiin + ympäristöön.

    VastaaPoista
  2. Meillekin jäi kunia taskunpohjalle sen verran, että lentokenttäbussilla päästään seuraavaan Kroatian kohteeseen...

    Seuraava varma nakki on Andalusia maaliskuussa, joten Espanjaan mekin suuntaamme. Madridin lisäksi suosittelen tutustumaan Ávilaan ja Mogarraziin. Näistä löytyy tarinaa viime vuoden syyskuulta.

    VastaaPoista