tiistai 27. lokakuuta 2015

Ruotuun, mars!

Keravanjoki
Loma ja laiskottelu loppuivat nyt. Kolme reissuviikkoa = kolme lisäkiloa. Sää onneksi sallii vielä ulkoilun ja pihalla puuhastelun, sen lisäksi jatkoin Rekolan Raikkaan jooga- ja pilatestunneilla ja Korso Gymin zumbassa. Polkaisin Honkanummelle istuttamaan kanervat haudalle ja kävin katsomassa uimapaikkaani, jonka palvelut kaupunki on jo sulkenut. Uimista tulee kyllä ikävä, onneksi vielä voi fillaroida.

Ruokavalio keventyi väkisin, kun Balkanin raskaat ruuat, rasvaiset maitotuotteet ja juustot saivat jäädä lomamuistoihin. Aamupuuro, sosekeitot ja smoothiet ovat kova sana. 

Allakka alkaa taas näyttää mahdottomalta, pimeän ajan piristykseksi varasimme vielä Tallinna-viikonlopunkin. Hannun lomat on pidetty ja itsenäisyyspäivä osuu viikonlopulle, joten se vietetään tänä vuonna poikkeuksellisesti kotosalla, tai ainakin Suomessa. 

Alkoi olla yöpakkasia (syklaamit paleltuivat) ja pihan tammet tiputtivat lehtensä. Haravoin vielä kolmannenkin kerran, tuskin viimeisen, pyhinä jatkamme vielä pihan talvikuntoon laittoa. Kävimme Sirpan kanssa kertomassa Tikkurilan Martoille Naisten Pankin toiminnasta, toivottavasti saimme muutaman martan innostumaan Vantaan solun toiminnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti