sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Moottoripyöräkauden avaus

Sunnuntaiaamu oli utuinen ja hieman edellispäivää viileämpi; sopiva sää moottoripyöräilyyn. Siinä kun tulee hiki jo varusteisiin pukeutuessa. Tosin tämän vuoden ensimmäiselle ajelulle lähdimme farkuissa ja kevyissä takeissa, ajosaappaat ja -hanskat olivat lähinnä turvallisuustekijä. Varsinkin minulle, sillä oikeaa kämmentä kolottaa vieläkin silloin tällöin vuosien takaisesta kaatumisestani Viragolla.

Kehä III:lta ajoimme Veikkolan mutkaisia ja mäkisiä teitä Lohjalle ja päräytimme HeSeille. Sattumalta he olivatkin kotona ja istuimme terassille pullakahveille vaihtamaan kuulumisia. Virekotiinkin osuimme kahviaikaan ja herätimme äidin päiväuniltaan. Hoitajat taluttivat hänet yhteistilaan ja autoin häntä syömään ison pullan ja omenan ja juomaan mukillisen kahvia ja mehua. Äiti on laihtunut, mutta ruoka maistuu, kunhan joku auttaa häntä syömisessä. Usein käy mielessä, että onko hoitajilla siihen tarpeeksi aikaa...

Kävimme Virkkalan hautausmaalla kastamassa kukat, sen jälkeen poikkesimme Soilin ja Pasin pihalle, mutta nämä eivät olleet kotona. Kotiin ajoimme Honkanummen kautta, kastoimme sielläkin kukat, jotka eivät muuten kestä tätä kuivuutta. Viestitin Soilille ja tämä soittikin saman tien. Olivat olleet Haikarissa syömässä ja saimme saunakutsun tiistaille, kun olen muutenkin menossa Lohjalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti