lauantai 17. heinäkuuta 2021

Vuoden 2021 ensimmäinen reissu kotimaan ulkopuolelle

Saimme molemmat koronarokotukset ja kun Viron koronatilanne näytti jopa paremmalta kuin Suomessa, uskaltauduimme varaamaan lauttaliput meille ja Hondalle. Liikkuvia tekijöitä tuntui tämän reissun suunnittelussa olevan enemmän kuin ennen; Tall Ships Races peruutettiin (joku ralli kyllä toteutuu), tutut majoittajat ovat luopuneet päivävuokralaisista jne. Lähtöpäivä siirtyi, mutta siitä tuli vain säästöä.

Ennen matkaa ajelutin itselleni lyhyen reissutukan. Nyt on kovat rusketusrajat! Sääennuste lupaa helteiden helpottavan, toivottavasti emme kuitenkaan joudu ajamaan sateessa ja ukkosessa. Matkassa on tuttuja paikkoja, ainoastaan Võru on meille uusi kohde. Olemmekin kolunneet Viron jo aika tarkkaan, tulevaisuudessa on suunnattava pienempiin kyliin (vaikka vaeltamalla). Ihanaa lähteä taas Viroon!

Yritin syödä kaikki kirsikat, joihin yletyin. Punaviinimarjoja ei tänä kesänä tullut, ne vähätkin kuivuivat ja karisivat pois. Mustaviinimarjat pysyvät toivottavasti niin kauan puskissa, että tulen kotiin virolaisen halpisvodkan kera ja teen vähistä marjoista likööriä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti