sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Okrug Gornji +28°

Pilvet kaikkosivat taas taivaalta aamupäivän aikana ja suunnittelimme omat kävelylenkkimme. Tarkoitukseni oli kävellä sekä Okrug Gornjiin, että Okrug Donjiin, Hannun kävellessä samoille hoodeille missä minä eilen pyörin.



Ohitin Okrug Gornjin sataman ja jatkoin kävelyäni pitkin rantatietä. Matkan varrella oli useita mukavia uimapaikkoja ja paljon vuokrahuoneita, samoin paikallisasutusta ja kauniita pihoja kukkineen, puutarhapalstoineen ja hedelmäpuineen. Rantatie päättyi kosteaan metsäpolkuun, käännyin takaisin ja lähdin nousemaan rinnettä ylös etsien päätietä Okrug Donjiin. Matka olisi kuitenkin ollut pitkä ja tylsä, joten päätin palata kujia myöten Okrug Gornjiin ja löysin samalla auki olevan ravintolan, jonne voisimme tulla illalla syömään.

Lähetin Hannulle viestin, että olen jo sopimassamme treffipaikassa, Club Havannassa. Hänen saavuttuaan otimme lenkkioluet ja palasimme kämpille, vaihdoimme vaatteet ja lähdimme uimaan "privaattirannallemme". Lounaaksi tein juustoisen hedelmäsalaatin. 



Illalla kävelimme omaa kotikatuamme Okrug Gornjiin ja Restaurant Leonardoon, jossa söimme hyvin ja taas kerran liikaa; kahdet alkusalaatit ja kahdet pääruuat juomineen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti