lauantai 19. joulukuuta 2015

19. kalenteriluukku: Matkatoiveet


Emme ole kovia kuluttamaan ja yritämme päästä eroon entisistäkin turhista tavaroista. Säästyneet rahat laitamme mieluummin matkoihin. Ensi vuodelle minulla on kolme toivematkaa loputtomasta haavematkalistastani. 
http://illusiafinland.blogspot.fi/2015/09/haavematkat-2016.html 

Pääsiäisen vietämme Andalusiassa. Omat naulakenkäni pölyttyvät kaikessa rauhassa kaapin kätköissä, mutta matkalla toivon pääseväni nauttimaan autenttisia flamencoesityksiä, niin musiikkia kuin tanssiakin.

Keväinen patikkamatka Italiassa on korkealla toivelistallani. Pohdimme sitä yhdessä esikoisen kanssa, mutta molempien työtilanne on tällä hetkellä niin ilmassa, ettemme ole mitään vielä varanneet. Ehkä otan riskin ja ostan itselleni joululahjaksi lennot Italiaan? Kuten Riku Rantala kolumnissaan kirjoittaa; raha tekee onnelliseksi vain, jos sillä ostaa matkan.

Syksyn synttärimatkalle minulla on kolme toivekohdetta: Sumatra, Portugali tai Balkan. Tilanne maailmassa on tällä hetkellä niin kaoottinen, että taidan kallistua Euroopan kannalle.

Karkausvuosi suo itsenäisyyspäivän aikaan pitkän viikonlopun (yhdellä lomapäivällä), silloin olisi mukava lähteä vaikka Berliiniin tai iki-ihanaan Prahaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti